Canvas taulut

Canvas taulut

Osta laadukkaita kangasmaalauksia edulliseen hintaan. Meillä on laaja valikoima useita tuhansia eri motiiveja. Päivitä huone uusilla kanvasmaalauksilla suosikkiaiheillasi! Valitse suosikkisi trendikkäistä maalauksistamme ja tee tilauksesi jo tänään!

Canvas taulut

Osta laadukkaita kangasmaalauksia edulliseen hintaan. Meillä on laaja valikoima useita tuhansia eri motiiveja. Päivitä huone uusilla kanvasmaalauksilla suosikkiaiheillasi! Valitse suosikkisi trendikkäistä maalauksistamme ja tee tilauksesi jo tänään!

Suodatin

Kategoriat

Väri

Muotoilu


Kaikkiin huoneisiin sopivat kanvasmaalaukset

Etsitkö kanvasmaalauksia makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön tai eteiseen, meiltä löydät etsimäsi! Meillä on tuhansia erilaisia ​​motiiveja, jotka sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin ja tyyleihin!

Kanvasmaalaus venytyskehyksellä

Kaikissa kangasmaalausten tilauksissa saat kehyksen maalauksen venyttämistä varten. Puukehyksemme ovat 30 mm paksuja.

Tarvikkeita kanvasmaalauksen ripustamiseen

Kaikki kangasmaalaukset toimitetaan sahahammasripustimien kanssa, joten voit ripustaa maalauksen helposti!

Osta maalauksia korkealaatuisista materiaaleista

Kanvasmaalauksissamme on erityinen kangas yhdistettynä sopivaan tulostustarkkuuteen, joka takaa täydellisen kuvan terävyyden ja värisyvyyden. Kanvasmaalaukset ovat hajuttomia ja 100 % turvallisia, joten ne sopivat erinomaisesti ripustettavaksi makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Käytetyt tulosteet kestävät UV-säteilyä, mikä tarkoittaa, että värit eivät haalistu edes pitkäaikaisessa auringonvalossa.

Modernit kangasmaalaukset, joissa on todellinen muotoilu

Taiteilijamme käyttävät kokemuksiaan, intohimojaan ja tietojaan esittäessään taiteellisuuttaan kussakin työssä, mikä mahdollistaa kankaalle maalauksen, joka on samanlainen kuin muut nykyaikaiset mallit.

Kanvasmaalaukset ovat yksinkertainen ja edullinen tapa virkistää sisustusta ja antaa sille uusi luonne, ja laaja valikoima malleja sopii jokaiseen makuun. Tarjoamme muun muassa kanvasmaalauksia asetelmilla, maisemia, moderneja kanvasmaalauksia olohuoneisiin, kuuluisien taiteilijoiden taidekopioita, abstraktia taidetta, maailmankarttoja, teollista tyyliä ja paljon muuta.

Suuret kangasmaalaukset seinätaiteena ovat koristeita, jotka kiinnittävät huomiota huoneesta riippumatta! Valikoimastamme löytyy suuria kanvasmaalauksia olohuoneeseesi, edustavia seinätaideprinttejä toimistoon, rauhoittavia maalauksia makuuhuoneeseen, kanvasmaalauksia, jotka antavat sisustukseen persoonallisen ilmeen ja ainutlaatuisen tunnelman, iloisia kangasmaalauksia lapsesi huone jne. Kangasmaalaus voi myös koristaa seinää vähemmän ilmeisissä huoneissa, kuten keittiössä, kylpyhuoneessa tai käytävässä. Huoneesta riippumatta se antaa sisustukseen ainutlaatuisen tunnelman ja luo kodikkaan ympäristön kaikille asukkaille ja vieraille.

Laaja valikoima kanvasmaalauksia

Wamaya tarjoaa kauniita, korkealaatuisia kangasmaalauksia edulliseen hintaan. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen, kun ostat maalauksia yli 1000 kr:lla! Maalaksemme ovat täydellinen tapa lisätä persoonallisuutta ja luonnetta mihin tahansa kotisi huoneeseen. Valittavana on niin monia erilaisia ​​tyylejä ja malleja, joten löydät taatusti täydellisen taideteoksen huoneeseesi.

Mitä huomioitavaa ennen kankaalle ostamista

Markkinoilla on nykyään monia erilaisia ​​kanvasmaalauksia, ja voi olla vaikeaa valita sinulle sopivaa. Haluamme tehdä ostostasi mahdollisimman helpon, joten olemme koonneet alla joitain keskeisiä kohtia, jotka voivat auttaa sinua tekemään päätöksen.

  • Mittaa seinältä, kuinka suuria maalauksia tarvitset
  • Mieti, haluatko suuren maalauksen vai useita maalauksia luodaksesi gallerian seinän
  • Muista, että maalausten tulee sopia toisiinsa ja huoneen sisustukseen
  • Käytä värejä, jotka sopivat hyvin huoneen muuhun sisustukseen.